Stíluserő könyv - YURKOV
351519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351519,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Az első kiadás nagy sikere után a Stíluserő c. könyvünk második kiadása is pár hónap alatt elfogyott.

MOST PEDIG MEGÉRKEZETT A HARMADIK, BŐVÍTETT KIADÁS!!!!

“A könyv, amelyre minden nőnek szüksége van!”

– Pirner Alma, Absolutely Woman –

Megrendelem!Megrendelem!

Te gondolkoztál már azon,

miként lehetséges, hogy akadnak emberek, akik stílusosabbak a többieknél?
Hogy miért rendelkeznek ők hihetetlen személyes erővel?

Ha igen, akkor van egy jó hírem, ez a könyv lesz a híd aközött, amit jelenleg látsz magadból és ami valójában ott rejlik benned, és képes beragyogni az egész környezetedet

Rendeld meg itt!Rendeld meg itt!

“Ha szeretnéd megtalálni a saját stílusod, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és hogy a belső erőd mások számára is láthatóvá váljon, akkor ez a könyv elképesztően nagy segítség lesz számodra.”

– Szabó Péter, motivációs előadó –

“…a testi­-lelki sze­mélyi edződ, aki a leggyorsabb terápiás csomagot szállítja: eltüntetni rólad a régi bizonytalanság és a friss pofonok nyomait, és szó szerint kiállítja belőled önmagad legjobb verzióját.”

– Janata Kriszta, marketing tanácsadó, Marketing Commando –

A SZERZŐRŐL:

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében.

Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott.

A YURKOV ma már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat a stílustréningeken és a személyes konzultációkon.

Orsolya pedig mind Kaliforniában mind Magyarországon motivációs előadásokkal és speciális kurzusokkal segít nőknek és férfiaknak emelni önbizalmukat, személyes erejüket, a stíluson, megjelenésen keresztül.

A YURKOV-ot a közösségi médiában több, mint 82.300 követővel rendelkezik, hiánypótló videói pedig eddig több, mint 1.340.000 ember jutottak el.

Nézd meg Orsolya előadását, személyes történetét, amit a 2018-as Marketing Szuperkonferencián mesélt el:

https://youtu.be/rluH1xYaJus

MIT TALÁLSZ A STÍLUSERŐ KÖNYVBEN?

Ez egy igazán különleges szemléletű könyv. Nem arról az oldalról közelít, hogy mit kellene viselned, vagy hogyan nézz ki úgy, mintha egy magazinból léptél volna ki. Azt sem mondja meg, melyik stílusba préseld bele magad, amit kötelező felvenned. Arra vezet rá, hogy mi működik neked, és ebből mi integrálható az életedbe, a stílusodba.

EHHEZ AD KIVÁLÓ TÁMPONTOT

A 6 STÍLUSALAPELV:

1. Amilyen a gardróbod, olyan az életed.
2. A stílus a teljesség varázsa.
3. A nő megjelenése kifinomultan nőies, a férfié erőteljesen férfias
4. Minden színnek jelentése, ezáltal hatása van.
5. Mindenkinek saját színtónusa van.
6. A testalkatunk a csontozatunktól függ, nem a kilóktól.

A 6 stílusalapelv segít neked abban, hogy…

Jobban érezd magad a bőrödben!

Ha elkezded alkalmazni a stílusalapelveket, alakulni fog a stílusod. Az pedig bizonyított tény, hogy ha változtatsz magadon valamit, akkor az hatással lesz a közérzetedre, ezáltal jobban érezheted magad a bőrödben csupán a megjelenésed megváltoztatásával.

Magabiztosabb lehess!

A megjelenésünk jelentős hatással bír az önbizalmunkra. A ruháink árulkodnak személyiségünkről és a saját magunkról alkotott véleményünkről. A könyvben található alapelvek segítenek, hogy valóban azt sugározzuk az öltözködésünkkel, amit szeretnénk

Növeld a személyes stíluserőd!

Az alapelvek beépítésével az életünkbe növelhetjük a stíluserőnket. A személyes erőnk pedig megmutatja a belső és küldő harmóniánk mértékét, lelkiállapotunkat, kiegyensúlyozottságunk szintjét, stílusunkat, megjelenésünket.

Szerezd be a saját példányod!

[xyz-ihs snippet="konyv"]

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.